Sportscarbuggy info 

LET OP VANAF DECEMBER 2016 KUNNEN ER GEEN NIEUWE BUGGY'S MEER BIJ RDW GEKEURD WORDEN!    

Deze buggy is actueler dan ooit. Na grondige retrostyling en voorzien  van de                  
modernste techniek is dit de perfecte vrijetijds auto.

De rijeigenschappen van deze buggy zijn het best te vertalen als „een XXL go-kart, maar met kenteken“  En omdat de Hot Rod Sportscarbuggy ook als bouwkit te koop is, wordt deze buggy de ultieme combinatie van een uit de hand gelopen auto-hobby en dat van grote jongens speelgoed.

Gebouwd op een kort VW kever chassis van vóór bouwjaar 1973, is de buggy ook een echte klassieker. Omdat de VW Kever bij Hot Rod al ruim 35-jaar onderwerp van ombouw en tuning is, zijn er ongekend veel accessoires en afbouwstijlen leverbaar. Een rondgang door het Hot Rod magazijn zal dit onder- strepen. Zelf bouwen betekend naast grote persoonlijke inbreng, natuurlijk ook technische ondersteuning en Nederlandstalige bouwbeschrijvingen van Hot Rod Doesburg.

En ga je op reis, dan moet dit flowerpower speelgoed natuurlijk mee.
Daarom levert Hot Rod een speciale trekinrichting, zodat de buggy, zonder dat daarin een bestuurder zit, aan iedere autotrekhaak gekoppeld en meegenomen kan worden. 


Zijkant buggy

Trekinrichting voor buggy

Achterzijde buggy

Nieuwsgierig geworden?

Voor prijzen, chassis info, basis toebehoren enzovoort  Link webshop

Of beter nog, bezoek Hot Rod en maak een proefrit met de Sportscarbuggy.

Proefrit ervaringen:

Met al die rotondes is Nederland
een buggy vriendelijk land geworden.
 

@ Jammer dat er geen meetstrepen op de weg staan. Na de hoge verkeers- drempels in de buitengebieden wil ik elke keer zien of ik deze keer verder gesprongen ben, maar vind zo snel geen herkenningspunten of markeringen om dit te kunnen beoordelen.
Sportscarbuggy
Ook in Ralkleuren en 
Heavy duty

Heavy-duty uitvoering
Naast de standaard uitvoering (gemiddeld 6,5 mm polyester), is er tegen meerprijs, een HD (Heavy-Duty) uitvoering leverbaar. Deze gemiddeld 8,5 mm dikke body, is versterkt met een speciaal 900 grams weefsel. Dit resulteert in een stijf en vormvast product. De HD uitvoering is in korte tijd zéér populair geworden en wordt misschien wel de nieuwe buggy standaard (85% kiest voor HD).

Kleuren:
Standaard wordt de buggybody geleverd in spuitgelcoat. Bedoeld om de buggy individueel, met elke laksoort en in iedere denkbare kleur te spuiten. 

Tegen meerprijs kan de buggy in iedere standaard Ralkleur geleverd worden. Het voordeel is dan, een zéér sterke en dikke polyester laklaag, waarin kleine beschadigingen en krassen eenvoudig kunnen worden weg gepolijst. 
Daarnaast is de buggy in een aantal exclusieve Metal-flake polyesterlakken te bestellen. Deze retro lakstijl met grove glitters breng de buggy weer helemaal terug naar de jaren ’70. Leverbaar in o.a. zilver, blauw en zwart.


Buggy body & neus

Buggy in aanbouw

Buggy in aanbouw


                                                                                                                                                                                                           Sitemap