Privacyverklaring


 

Hot Rod Doesburg verwerkt persoonsgegevens. Deze verwerking gebeurt op grond van de Europese Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG, of in Europa bekend als GDPR). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voor meer informatie over deze wet verwijzen we u naar de website:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-privacy/persoonsgegevens

 

In deze Privacyverklaring leggen wij uit waarom en op welke manier wij persoonsgegevens verwerken.

 

Onze contactgegevens:

Hot Rod Doesburg

Leigraafseweg 13

6983 BR Doesburg

 

Telefoon; 0313-475556

Email: postmaster@hotrod.nl

https://www.hotrod.nl

KVK-nummer: 09046274

 

 

Functionaris Gegevensbescherming

Wij hebben geen functionaris gegevensbescherming aangesteld, maar helpen u graag met uw vragen hierover. Hiervoor kunt u contact opnemen via bovenstaande contact gegevens.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Hot Rod verwerkt uw persoonsgegevens omdat u gebruik wilt maken van onze diensten.

Onderstaande gegevens worden door ons verwerkt:

-          Voor- en achternaam

-          Adresgegevens

-          Telefoonnummer

-          E-mailadres

-          Kamer van Koophandel nummer, indien van toepassing

-          BTW nummer, indien van toepassing

-          Bankrekening nummer, indien van toepassing

 

De persoonsgegevens worden bewaard tot uitschrijving. Hebben wij persoonsgegevens gekregen van een persoon jonger dan 16 jaar, zonder toestemming van ouder of voogd? Dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen postmaster@hotrod.nl

 

Hot Rod verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

-          Het afhandelen van uw bestelling/ betaling

-          Om u op de hoogte te houden van uw bestelling gebruiken wij uw e-mail adres of
           telefoonnummer.

-          Het verzenden van een nieuwsbrief, mits u hiervoor gekozen heeft (mailing)

 

Uw gegevens zullen alleen door Hot Rod personeel verwerkt worden. De gegevens worden opgeslagen in ons software systeem, deze voldoet aan de wettelijke eisen.

Ook wordt ons systeem beschermd door een firewall, die regelmatig wordt geupdate.

 

Hot Rod heeft als uitgangspunt dat gegevens niet met derden worden gedeeld, tenzij het delen van gegevens met derden noodzakelijk is voor de juiste werking van producten of diensten (verzending) Vanzelfsprekend wijken wij ook van deze regel af om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

 

Beveiliging website

Om gegevens veilig te versturen via het internet heeft onze website een SSL-certificaat geïnstalleerd. Dit protocol creëert een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens, die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven.

 

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Het verdient aanbeveling om dit privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Privacy rechten

Wij doen niets onwettig met de gegevens en dat betekent dat wij ze ook niet doorverkopen. Wij behandelen de verkregen gegevens vertrouwelijk. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

 

-          U heeft het recht op dataportabiliteit. Het is mogelijk om persoonsgegevens over te dragen.

-          U heeft het recht om persoonsgegevens in te zien.

-          U heeft het recht om persoonsgegevens te laten wijzigen.

-          U heeft het recht om je persoonsgegevens volledig te laten verwijderen.

-          U heeft het recht om jouw toestemming om gegevens te verwerken altijd weer in te trekken.   

-          U heeft het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van uw persoonsgegevens.

 

 

Om goed te functioneren maakt onze site gebruik van cookies. Deze cookies worden meegestuurd met de verscheidene pagina's die u bezoekt en worden op de harde schijf van uw computer opgeslagen. Het gebruik van cookies zorgt ervoor dat instellingen en voorkeuren onthouden kunnen worden en dat u een prettige gebruik ervaring heeft. Desgewenst kunt u deze cookies zelf beheren via uw browser, zie voor uitleg 'cookies in- of uitschakelen in uw browser'. Wees u ervan bewust dat het aanpassen van de cookie-instellingen het functioneren van deze site kan beïnvloeden.